Veilig sneeuwrijden

Een witte kerst is leuk, maar u moet hier wel uw rijgedrag op aanpassen. Hebben we eindelijk weer

Meer informatie

Kerstpakketten zijn onmisbaar

Op EenWitteKerst.nl bespreken we alles omtrent kerstmis. Onderdelen die daarbij natuurlijk niet m

Meer informatie

Het maken van kerstkoekjes

Kerstkoekjes zijn een smakelijke traditie tijdens de feestdagen. Ze brengen niet alleen kleur en

Meer informatie

Kerst- en Winternieuws

Weersverwachting
Amsterdam

Weeronline.nl - Meer weer in Amsterdam

weeronline.nl Altijd jouw weer

Welk weer wordt het deze winter? Waar moeten we rekening mee houden als we gaan kijken voor een gala-outfit, kleding voor de kerst of oudjaar, en als we onze kerstboom optuigen? Wat zijn de kersttrends van 2019 en wat gaat het weer doen? Lees de antwoorden onder Kersttrends 2019 en raadpleeg voor de weersverwachting Verwachting winterweer 2019.

Kersttrends 2019

1. Kerst 2019 trends: #1 Goud & Zilver

Verschillende kersttrends zijn in 2019 terug te zien in de Nederlandse huishoudens. De meest opvallende kersttrend van 2019 zijn de kleuren goud en zilver. Goud en zilver is weer terug van weggeweest en is alles behalve kitsch. Combineer gerust deze twee kleuren voor een gezellige en meer knusse sfeer. Alleen zilver komt koud over, en alleen goud is juist wel kitsch.

2. Kerst 2019 trends: #2 Woontrends in Kerstsfeer

De leukste woontrends van nu zijn ook verkrijgbaar in kerstitems. Zo zijn er dienbladen in stervorm, kaarsen in stervorm, en tal van windlichten met kerstkleuren en glitters.

3. Kerst 2019 trends: #3 Vrolijk & Speels

Alles kerstspullen zijn ook in wit en zachte pasteltinten te krijgen. Ook die kleuren combineer je eenvoudig met zilver en goud, voor een wat meer jonge, speelsere en vrolijke uitstraling van je huis.

Verwachting winterweer 2019

Oktober 2014 was de op een na zachtste oktobermaand sinds 1901. Ook november is een zachte maand voor de tijd van het jaar. Dit belooft voor de verwachting van het winterweer ook veel goeds. De NAO (Noord-Atlantische Oscillatie)-index voorspelt dan ook zacht winterweer in 2019. Hoe het winterweer begin 2020 zal zijn is nog niet te voorspellen. Doordat het winterweer eind 2019 zachter is doordat het warmer is, wordt er wel veel neerslag verwacht. De neerslag is geen sneeuw of hagel, maar hoogstwaarschijnlijk de meeste keren dat er neerslag valt, regen en motregen. Natuurlijk kan er op dagen dat het wel kouder is andere neerslag verwacht worden, maar de kans hierop is vele malen kleiner dan andere jaren.

Artikelen

Het maken van kerstkoekjes

Kerstkoekjes zijn een smakelijke traditie tijdens de feestdagen. Ze brengen niet alleen kleur en zoetheid op tafel, maar zorgen ook voor een gezellige tijd in de keuken. Laten we eens ontdekken hoe je de perfecte kerstkoekjes kunt maken, welke ingrediënten je nodig hebt en uiteindelijk een recept delen.Lees meer...

Magie en verfijning van kerstpakketten en cadeaus

Het geven van geschenken tijdens de kerstperiode is een lang in stand gehouden traditie die de feeststemming versterkt. Of het nu gaat om zorgvuldig geselecteerde kerstpakketten of handgeplukte cadeautjes voor geliefden, het gaat er allemaal om de vreugde van het geven te vieren en de geest van liefde en vrijgev

Lees meer...

Onderga de feestvreugde van een kerstmarkten

Kerstmarkten zijn een onmisbaar onderdeel van het Advent-seizoen. Deze markten met hun uitbundige sfeer en diverse aanbod brengen de feestelijke geest tot leven. Elk aspect van een kerstmarkt, van zijn producten tot de algemene uitstraling en sfeer, draagt bij aan de magie van het seizoen.

Origine e

Lees meer...

Kerstbezigheden

Tijdens de kerst is er van alles te doen. Een voorbeeld is eten. Rond de kerst is er veel eten te krijgen wat gedurende de rest van het jaar niet te krijgen is. Geniet ervan! Hoewel het tegenwoordig steeds minder vaak voorkomt, zijn veel winkels en bedrijven gesloten met de kerst. Daarom moet u creatief zijn. Haal bijvoorbeeld wat spellen in

Lees meer...