Magie en verfijning van kerstpakketten en cadeaus

Het geven van geschenken tijdens de kerstperiode is een lang in stand gehouden traditie die de fe

Meer informatie

De magie van een kerstontbijt

Nationaal erfgoed en magie zijn twee termen die, onder andere, de essentie van kerstmis uitdrukke

Meer informatie

Het maken van kerstkoekjes

Kerstkoekjes zijn een smakelijke traditie tijdens de feestdagen. Ze brengen niet alleen kleur en

Meer informatie

Kerstbezigheden

Tijdens de kerst is er van alles te doen. Een voorbeeld is eten. Rond de kerst is er veel eten te krijgen wat gedurende de rest van het jaar niet te krijgen is. Geniet ervan! Hoewel het tegenwoordig steeds minder vaak voorkomt, zijn veel winkels en bedrijven gesloten met de kerst. Daarom moet u creatief zijn. Haal bijvoorbeeld wat spellen in huis om te spelen. Als we weer eens een geweldige witte kerst hebben kunt u natuurlijk altijd buiten spelen in de sneeuw, geweldig voor de kids!

Kerstmarkten

Kerstmarkten worden voor kerstmis gehouden. Kerstmarkten vindt u vooral in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Op een kerstmarkt, meestal buiten, is van alles te zien. Er staan kraampjes, bijvoorbeeld in de vorm van een klein huisje, en er zijn kerstartikelen te krijgen zoals kerstballen en kaarsen (waar de markt ook mee versierd is!). Uiteraard is er ook voldoende eten en drinken op een kerstmarkt. Typerend is glühwein.

Kerstpakketten

Bij een witte kerst mag een leuk kerstpakket natuurlijk niet ontbreken. Het maakt de kerst af, en er is niemand die u er geen plezier mee kunt doen! Ieder jaar weer geven miljoenen werkgevers hun personeelsleden een kerstpakket. Een kerstpakket is een samengesteld cadeau, meestal een doos, mand of tas met presentjes. Vaak bevat het pakket luxe levensmiddelen en een blijvend cadeau. Ook mogen werknemers vaak hun eigen kerstpakket uitkiezen of krijgen ze cadeaubonnen om iets te gaan doen.

Een kerstpakket is niet alleen bedoeld voor werknemers. U mag iedereen een kerstpakket geven, denk bijvoorbeeld aan diegenen die u eens extra in de watten wilt leggen. Met onze moderne technologie is het  het gemakkelijkste om online uw kerstpakket te bestellen. U heeft op diverse websites de mogelijkheid om een kerstpakket op maat samen te stellen, een kerstpakket voor haar of voor hem te kiezen, op uw kerstpakket te personaliseren door bijvoorbeeld een foto toe te voegen. Voor meer tips of ideeën kijkt u bijvoorbeeld op:


Ons team wenst u veel succes met het kiezen van een kerstpakket!