Oorsprong van kerstmis

Op 25 december vieren Christenen de geboorte van Jezus Chistus traditioneel met Kerst. Jezus zou

Meer informatie

Problemen voorkomen en verhelpen

Voorkomen problemen is een beter plan dan problemen verhelpen. Begin daarom met voorkomen, en als

Meer informatie

Onderga de feestvreugde van een kerstmarkten

Kerstmarkten zijn een onmisbaar onderdeel van het Advent-seizoen. Deze markten met hun uitbundige

Meer informatie

Kerstpakketten zijn onmisbaar

Op EenWitteKerst.nl bespreken we alles omtrent kerstmis. Onderdelen die daarbij natuurlijk niet mogen ontbreken zijn het kerstcadeau en het (duurzaam) kerstpakket. Ieder jaar opnieuw geven we elkaar cadeaus met de kerst. En het lijkt wel alsof het ieder jaar moeilijker wordt. Een kerstcadeau voor een collega of werknemer bedenken is nog moeilijker! Gelukkig zijn voor die mensen kerstpakketten te bestellen. Dit zijn samengestelde pakketten met cadeaus, meestal in de vorm van levensmiddelen in combinatie met non-food items. Vooral het duurzaam kerstpakket is tegenwoordig erg populair en neemt de afgelopen jaren toe in populariteit.

Een duurzaam kerstpakket

Het duurzaam kerstpakket bestaat uit artikelen die 'eerlijk' geproduceerd zijn. Dit zijn bijvoorbeeld zogenaamde Fairtrade producten. Tevens is MVO een veel gehoorde term in de B2B wereld. Meestal waardeert personeel het enorm om te zien dat hun werkgever ook over het milieu en mensenrechten nadenkt. De makers van een duurzaam kerstpakket worden namelijk beter betaald of hebben betere werkomstandigheden dan de makers van een niet-biologisch/duurzaam kerstpakket. Een duurzaam kerstpakket zal daarom niet alleen de ontvangers verblijden, u draagt ook uw steentje bij aan het leven hier op aarde!

Overige pakketten

Wilt u toch een spannender kerstcadeau geven dan het duurzaam kerstpakket? Dan kunt u ook nog kiezen uit talloze andere kerstpakketten. Zo bestaan er zeer veel thema-pakketten, die bijvoorbeeld 'wellness', 'verzorging', 'barbecue' of iets anders als thema hebben. De producten in deze kerstpakketten sluiten dan volledig aan bij dit thema. Daarnaast bestaat er de mogelijk om uw werknemers zelf hun kerstpakketten te laten samen stellen. Wilt u weten waar en hoe u dit kunt laten doen? Neem dan even contact met ons op.

Verificatie over populariteit van duurzaamheid

Om te verifieren of duurzaamheid en MVO steeds populairder worden hebben wij contact opgenomen met Hanneke van Kerstpakkettenidee.nl. Zij wist ons inderdaad te vertellen dat duurzame kerstpakketten een veel gezochte zoekterm is binnen hun webshop. Hieruit mag geconcludeerd worden dat de populariteit toeneemt. Het team van Hanneke speelt hier op in door ieder jaar een duurzame collectie van pakketten samen te stellen, waarbij tevens rekening gehouden wordt met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op deze wijze wordt er gehoor gegeven aan milieu, natuur en mens inclusief aan de toenemende vraag bij ondernemers die opzoek zijn naar dergelijke thema kerstpakketten.